Sveriges nischad industriella takläggare

Välkommen till Takmontage Sverige AB, din pålitliga partner för industriella taklösningar. Med vår specialiserade kompetens inom industriellt takarbete levererar vi högkvalitativa installationer och reparationer skräddarsydda efter dina unika behov.
MED VÅR SPECIALISERADE KOMPETENS INOM INDUSTRIELLT TAKARBETE LEVERERAR VI HÖGKVALITATIVA INSTALLATIONER OCH REPARATIONER SKRÄDDARSYDDA EFTER DINA UNIKA BEHOV
Vårt engagerade team av yrkesmän är dedikerade till att erbjuda överlägsen hantverksskicklighet, exceptionell service och långvariga resultat. Upplev trygghet med Takmontage Sverige AB som ditt pålitliga val för industriella takprojekt.
Ta kontakt med oss ⟶
TAKMONTAGE SVERIGE AB, ETT SYSTERBOLAG TILL TOSETO SWEDEN AB SOM VERKAR INOM INDUSTRIELLA BYGGANDET
Takmontage Sverige AB har tillhandahållit sina taktjänster för olika industrianläggningar medan Toseto Sweden AB har skött uppförande och underhåll av byggnaderna. Genom detta samarbete har de två företagen kunnat erbjuda heltäckande lösningar till sina kunder, från design och konstruktion av byggnaden till installation av taksystem. Partnerskapet har gjort det möjligt för båda företagen att utöka sitt tjänsteutbud och tillhandahålla ett bredare utbud av tjänster till sina kunder.
Takmontage Sverige AB och Toseto Sweden AB har samarbetat i flera industriella byggprojekt och kombinerat sin expertis för att leverera högkvalitativa resultat
years of experience
10+
team specialist
15
total area of projects, m2
200 956
Takmontage Sverige AB erbjuder lösningar i samarbete med sin starka partner Trebolit
Trebolit är känt för sina högkvalitativa takmaterial och erbjuder hållbara och pålitliga lösningar för olika tillämpningar. Med vår kompetens och Trebolits exceptionella produkter säkerställer vi att ert takprojekt får förstklassiga material och installationer som uppfyller dina specifika krav.
Frågor och önskemål
Har ni funderingar? Skriv dem så utförligt som möjligt i formuläret bredvid
© TAKMONTAGE SVERIGE AB
Kontakta
559198-6939
Gustavslundsvägen 139,
167 51 Bromma
info@TAKMONTAGE.se
Denna hemsida använder sig av cookies. Genom att använda webbplatsen medger du att du har läst och godkänt vår integritetspolicy.
ok