Hur arbetar vi

Behöver du en nyckelfärdig taklösning?

Vi är specialiserade på att tillhandahålla nyckelfärdiga taklösningar och tar hand om varje steg i processen från design till installation. Vårt erfarna team kommer att arbeta med er för att leverera en skräddarsydd lösning som möter era behov och överträffar era förväntningar.

───────────────
Kontakta oss
+
Processen
Vi följer en enkel process i fyra steg för att säkerställa en fantastisk takläggning. Vi diskuterar dina behov, bedömer din fastighet, skapar en detaljerad plan och slutför projektet med högsta standard. Slutligen genomför vi en noggrann besiktning och tillhandahåller nödvändig dokumentation.

Vår process i fyra steg inkluderar:

Genomförande av slutlig kontroll

 • 1
  Självkontroll
  Våra takläggare utför självkontroller och kvitterar på varje färdig del som en del av vår kvalitetskontrollprocess.
 • 2
  Samling av dokument
  När projektet är slutfört lagrar vi alla projektrelaterade dokument på ett säkert sätt, inklusive fotodokumentation, självkontroller, orderbekräftelser med mera, för framtida referenser.
 • 3
  Bedömning med kunden
  Vår utsedda kontaktperson bokar in ett granskningsmöte med er som kund för att bedöma det färdiga taket. När båda parter är helt nöjda avslutar vi med ett handslag och överlämnar garantier och underhållsråd för det nya taket.
Har ni funderingar? Skriv dem så utförligt
som möjligt i formuläret till höger
© Toseto Sweden AB
559198-6939
Om Oss
559198-6939
Takmontage Sverige är en del av Toseto Sweden AB
Fagerstagatan 18, 163 53 Spånga
Takmontage@toseto.se
Denna hemsida använder sig av cookies. Genom att använda webbplatsen medger du att du har läst och godkänt vår integritetspolicy.