VI BYGGER FÖRTROENDE, ETT TAK I TAGET

Varumärket Takmontage Sverige skapades av ägarna till Toseto Sweden AB i syfte att möta den ökande efterfrågan på tjänster inom industriell takinstallation.

Företaget har en rik historia inom byggbranschen och tillför år av expertis och professionalism till varje projekt vi åtar oss.

Våra värderingar kretsar kring att leverera enastående kvalitet, upprätthålla starka kundrelationer samt hålla de högsta standarderna av säkerhet och integritet.

────────────
Kontakta oss
+
Vår mission är att erbjuda toppklassiga tjänster för industriell takinstallation, där vi möter våra kunders behov samtidigt som vi säkerställer hållbarhet, effektivitet och kundnöjdhet.
KUNDNÖJDHET ÄR AV YTTERSTA VIKT FÖR OSS OCH VI FÖRSTÅR BETYDELSEN AV ETT VÄLUNDERHÅLLET OCH HÅLLBART TAK
Taket är en avgörande komponent ör alla fastigheter som ger skydd, isolering och strukturell integritet. Ett korrekt installerat och underhållet tak skyddar hela konstruktionen från väder och vind.

Vi prioriterar kundnöjdhet genom att leverera högkvalitativa taklösningar som uppfyller individuella behov och överträffar förväntningar. Vårt mål är att se till att våra kunder har ett pålitligt, långvarigt tak som ger trygghet och förbättrar det övergripande värdet och komforten på deras fastigheter.
Har ni funderingar? Skriv dem så utförligt
som möjligt i formuläret till höger
© Toseto Sweden AB
559198-6939
Om Oss
559198-6939
Takmontage Sverige är en del av Toseto Sweden AB
Fagerstagatan 18, 163 53 Spånga
Takmontage@toseto.se
Denna hemsida använder sig av cookies. Genom att använda webbplatsen medger du att du har läst och godkänt vår integritetspolicy.