Om oss
Bygger förtroendet, Ett tak i taget

Takmontage Sverige AB bildades av ägarna till Toseto Sweden AB med målet att tillgodose den växande efterfrågan på tjänster för industriell takinstallation.

Företaget har en rik historia inom byggbranschen och tillför år av expertis och professionalism till varje projekt vi åtar oss..

Våra värderingar kretsar kring att leverera enastående kvalitet, upprätthålla starka kundrelationer samt hålla de högsta standarderna av säkerhet och integritet.

────────────
Ta kontakt
med oss ⟶
+
Vår mission är att erbjuda toppklassiga tjänster för industriell takinstallation, där vi möter våra kunders behov samtidigt som vi säkerställer hållbarhet, effektivitet och kundnöjdhet.
Kundnöjdhet är av yttersta vikt för oss, och vi förstår betydelsen av ett välunderhållet och hållbart tak
Taket är en avgörande komponent för alla fastigheter och ger skydd, isolering och strukturell integritet. Ett korrekt installerat och underhållet tak skyddar hela konstruktionen från väder och vind.

Vi prioriterar kundnöjdhet genom att leverera högkvalitativa taklösningar som uppfyller individuella behov och överträffar förväntningar. Vårt mål är att se till att våra kunder har ett pålitligt och långvarigt tak som ger trygghet och förbättrar det övergripande värdet och komforten på deras fastigheter.
Frågor och önskemål
Har ni funderingar? Skriv dem så utförligt som möjligt i formuläret bredvid
© TAKMONTAGE SVERIGE AB
Kontakta
559198-6939
Gustavslundsvägen 139,
167 51 Bromma
info@TAKMONTAGE.se
Denna hemsida använder sig av cookies. Genom att använda webbplatsen medger du att du har läst och godkänt vår integritetspolicy.
ok